За «круглим столом» обговорено мінімізацію ризиків виробничого травматизму на підприємствах харчової промисловості області
За ініціативою Управління Держпраці у Кіровоградській області 12 грудня пройшло засідання «круглого столу» щодо мінімізації ризиків та запобігання виробничому травматизму на підприємствах харчової промисловості. Засідання відбулося за участю представників Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації, обласних структур Федерації профспілок, організації роботодавців галузі АПК, Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування, ДП «Кіровоградський експертно-технічний центр Держпраці» та представників суб’єктів господарювання харчової промисловості та переробки сільськогосподарської продукції.
Начальник Управління Сергій Подорожний наголосив присутнім, що привід зібратись за «круглим столом» спричинила потреба в організації на наступний рік заходів з метою зниження виробничого травматизму у вищезазначених галузях.