Статті

Проведено обстеження одного з об’єктів зберігання нафтопродуктів

Фахівці Управління інспекційної діяльності у Кіровоградській області у складі робочої групи провели інформаційний захід на об’єкті зберігання нафтопродуктів на території Онуфріївської громади з питань оформлення трудових відносин з найманими працівниками, дотримання промислової безпеки, охорони та гігієни праці.

 

До складу робочої групи ввійшли представники міської ради, Головного управління ДСНС та Головного управління Держпродспоживслужби.

Особливу увагу зосереджено на неприпустимості використання неофіційної зайнятості та роз’яснено ризики незадекларованої праці.

Крім того, фахівці Управління проінформували про зміни норм законодавства про працю та охорону праці під час дії воєнного стану, дотримання мінімальних гарантій в оплаті праці, строки виплати заробітної  плати, отримання дозволів на виконання робіт та експлуатацію об’єктів підвищеної небезпеки, отримання декларацій, відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці та промислової безпеки, проведення навчання та перевірку знань з охорони праці відповідальним особам та працівникам.

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)