Надані технічні консультації щодо організації безпечної праці в харчоблоці

 

Основна увага була наголошена на тому, що для попередження випадків травмування працівників мають бути розроблені інструкції з охорони праці на харчоблоці (кухні)  для кожного працівника окремо і при виконанні робіт.  Працівникам кухні необхідно чітко дотримуватися правил техніки безпеки, гігієни праці і санітарії, режиму роботи, правил пожежної та електробезпеки під час роботи з технологічним обладнанням.

     Працівник кухні навчального закладу використовує під час роботи необхідне обладнання для приготування їжі учням навчального закладу. Електричне та газове обладнання потребує належної експлуатації та вивчення техніки безпеки при використанні жарочної шафи, електроплити, електромлинниці, водонагрівача.

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)