Фахівець Управління взяла участь у Всеукраїнській конференції з питань приватно-правових та публічно-правових відносин

Заступник начальника Управління інспекційної діяльності у Кіровоградській області Ірина Чирва взяла участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Приватно-правові та публічно-правові відносини: модернізація розвитку в умовах воєнного стану», яка пройшла на базі Донецького державного університету внутрішніх справ МВС України.

 Захід об'єднав провідних фахівців, науковців і практиків у сфері публічного та приватного права з різних куточків України.

Війна актуалізувала питання забезпечення правового регулювання в державі. Фахівець управління поінформувала присутніх про основні напрямки та ознайомила зі змінами внаслідок впливу воєнного стану в роботі органів Держпраці.

Окремо зупинилась на видах превентивної роботи, яку активно та масово проводять фахівці Управління. Одним із таких напрямків роботи є запровадження програм психосоціальної підтримки на робочому місці.

Було наголошено, що фахівці Управління завжди готові до відкритого діалогу, надання практичних навичок студентам, майбутнім працівникам, оскільки теорія підкріплена практикою формує потужну базу знань.

 

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)