Працівників ще одного підприємства машинобудівної галузі у м. Кропивницькому проконсультовано щодо попередження виробничого травматизму

Заступник начальника відділу з питань безпеки праці західного регіону управління інспекційної діяльності у Кіровоградській області надав консультації працівникам підприємства машинобудівної галузі у м. Кропивницькому щодо безпеки праці під час експлуатації обладнання, машин і механізмів, деталі якого рухаються або обертаються.

 Фахівець поінформував працівників стосовно попередження нещасних випадків та неприпустимості випадків прихованого травматизму на підприємстві.Також детально проаналізував основні причини травмування, зазначивши, що найчастіше виробничі травми виникають через порушення вимог з охорони праці, допуск до роботи людей, які не пройшли інструктажі.

Разом з тим, посадовець порадив запровадити на підприємстві електронний документообіг в системі управління охороною праці. Адже, в умовах війни особливого значення для роботодавців набувають нові інструменти, які дають можливість, у тому числі віддалено ухвалювати необхідні рішення.

Детальніше на порталі  https://pratsia.in.ua/.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)