Начальник Південно-Східного міжрегіонального управління Держпраці відвідав Кіровоградщину з робочим візитом: підписано два Меморандуми про співпрацю

11 жовтня на Кіровоградщині з робочою поїздкою побував начальник Південно-Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Валерій Тригубенко.

Очільник Міжрегіонального управління разом з в.о. начальника Управління інспекційної діяльності у Кіровоградській області Дмитром Плисом провели ряд робочих зустрічей, під час яких Валерій Тригубенко підписав два Меморандуми про співробітництво – між ПС МУД та ГО Держпродспоживслужби, а також з Центрально-Південним міжрегіональним управлінням Державної міграційної служби.

 У рамках Меморандуму з органом Держпродспоживслужби передбачена співпраця коштом обміну інформацією та проведення спільних заходів у області у сферах державного ринкового нагляду, детінізації трудових відносин, безпеки праці у галузі ветеринарної медицини та безпечності харчових продуктів, гігієни праці та функцій щодо дозиметричного контролю робочих місць і доз опромінення працівників; системи інженерно-технічного стану агропромислового комплексу.

З Центрально-Південним міжрегіональним управлінням Державної міграційної служби співпрацюватимуть з питань офіційного працевлаштування іноземців, біженців, ВПО, щодо протидії примусовій праці та торгівлі людьми тощо.

Наразі спільно з представниками міграційної служби вже проводяться спільні заходи під умовною назвою «Мігрант», спрямовані на забезпечення легалізації праці іноземців.

Під час підписання Меморандумів сторони виказали впевненість в ефективній співпраці.

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)