У Приютівській селищній раді проведено семінар щодо виробничого і невиробничого травматизму

Головний державний інспектор відділу з питань безпеки праці східного регіону Управління інспекційної діяльності у Кіровоградській області провела семінар для працівників Приютівської селищної ради і представників місцевого комунального підприємства з питань невиробничого і виробничого травматизму.

 

Розглянуто питання, що таке виробничий і невиробничий  травматизм, методи боротьби з ним: створення сприятливих соціально-економічних та екологічних умов, проведення профілактичних заходів організаційного, технічного, санітарно-гігієнічного, медичного, освітнього й морально-етичного характеру.

Фахівець закликала працівників неухильно дотримуватися вимог інструкцій з охорони праці, не нехтувати особистою безпекою, обов’язково використовувати засоби індивідуального захисту, належно й відповідально ставитися до виконання посадових обов’язків.

 

Більше інформації щодо організації трудових відносин, безпеки праці, надання адміністративних послуг, розслідування нещасних випадків в умовах воєнного стану, можна знайти на інформаційному порталі за посиланням: https://pratsia.in.ua/

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)