У Кропивницькому районі в сільськогосподарському підприємстві проведено захід щодо безпечного проведення вантажно-розвантажувальних робіт

Фахівець Управління інспекційної діяльності у Кіровоградській області провела інформаційно-роз’яснювальну роботу з працівниками сільськогосподарського підприємства у Кропивницькому районі щодо дотримання вимог безпеки праці під час проведення вантажно-розвантажувальних робіт з використанням машин і механізмів для попередження травматизму та професійних захворювань.

Інспектор розповіла, як правильно провести сільськогосподарські роботи за допомогою спеціалізованої техніки та з виконанням вантажно-розвантажувальних робіт.

Дані роботи слід виконувати відповідно до технологічних карт, проєктів виконання робіт, а також правил, норм, інструкцій та нормативно-технологічних документів, що містять вимоги безпеки.

Працівникам надані методичні рекомендації з безпечного виконання робіт підвищеної небезпеки, а керівнику підприємства вручено чек-лист для самоперевірки.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)