Безпечність нехарчової продукції – запорука безпеки споживачів

Технічний регламент ЗІЗ – нормативно-правовий документ, на підставі якого виробники, імпортери та розповсюджувачі виготовляють, імпортують, вводять в обіг та надають на ринку безпечну нехарчову продукцію.

Виконання встановлених вимог Технічного регламенту ефективно знижує ймовірність використання небезпечної нехарчової продукції.

 Щотижня посадовці відділу ринкового нагляду продовжують нагадувати розповсюджувачам про ризики введення в обіг невідповідної нехарчової продукції.

Інспектори звертають увагу, що обов’язковою умовою є дотримання вимог Технічного регламенту ЗІЗ, а саме наявності у суб’єктів господарювання: декларації про відповідність, маркування, що передбачає Технічний регламент ЗІЗ, інструкцій складених українською мовою.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)