З головним управлінням Пенсійного фонду України у Кіровоградській області підписаний меморандум про співпрацю

З метою посилення ефективності державного нагляду та контролю за додержанням законодавства про працю та охорону праці між Південно-Східним міжрегіональним управлінням Державної служби з питань праці та головним управлінням Пенсійного фонду у Кіровоградській області підписано угоду про співпрацю.

 В угоді окреслені основні напрямки співпраці між установами. Це постійний обмін профільною інформацією, участь у формуванні та контроль за виконанням програм з питань безпеки, гігієни праці та виробничого середовища на регіональному рівні, організація спільних превентивних заходів та роз'яснювальної роботи, розслідування нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, надання застрахованим особам та страхувальникам взаємоузгоджених консультацій тощо.

Реалізацію положень угоди обговорив під час робочої зустрічі з начальником головного управління Пенсійного фонду України у Кіровоградській області Наталією Сімонян заступник начальника Південно-Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Микола Шамшур (на фото).

 

 

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)