Фахівці Управління розпочали обмін досвідом з представниками Донецького державного університету внутрішніх справ

В рамках Меморандуму про співпрацю фахівці Управління розпочали превентивну  роботу та обмін практичним досвідом із студентами Донецького державного університету внутрішніх справ.
На запрошення юридичної клініки «Правовий захист» університету, при запровадженні практичної складової в освітньому циклі для здобувачів та здобувачок вищої освіти, начальник відділу нагляду в АПК та СКС Ірина Чирва взяла участь у семінарі на тему: «Основи економічної теорії національної економіки», з позиції людського ресурсу.

Ірина Чирва презентувала перед студентами першого курсу тему: «Безпека і здоров'я на роботі, як частина євроінтеграції  та основних принципів і прав у сфері праці».
Лекція направлена на формування культури майбутніх працівників щодо охорони праці шляхом аналізу виробничого травматизму в світі та державі. Також  були надані роз’яснення на прикладі реформи галузі охорони праці,  щодо поетапного пристосування українського законодавства до стандартів ЄС, в частині ризикоорієнтованого підходу до організації безпечних та здорових умов праці.
 
Детальніше про безпечне ведення робіт на порталі : https://pratsia.in.ua

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)