Управління Держпраці у Кіровоградській області долучилось до реалізації унікального проекту

Управління Держпраці спільно з КП «Регіональний центр розвитку послуг» у Кіровоградській області сприятимуть правильному оформленню трудових відносин переселенців. Меморандум про співпрацю підписали керівники установ сьогодні, 5 травня.

  Як зазначили керівники установ, співпраця також передбачатиме консультування внутрішньо переміщених осіб із питань працевлаштування та перекваліфікації.

 «Кіровоградщина продовжує приймати людей і одне із пріоритетних наших завдань є допомогти їм якомога швидше адаптуватися у соціальне життя нашої області. Тепер у цьому нам допомагатимуть фахівці управління Держпраці», - пояснила Марина Осіпова.

Виконання меморандуму здійснюватиметься у рамках реалізації проєкту із працевлаштування внутрішньо переміщених осіб.

"Це унікальний проект, який націлений на вирішення серйозної проблеми. Адже внутрішньо переміщені особи, які зараз проживають на Кіровоградщині, мають необхідність у фінансовому забезпеченні своїх сімей. Мета Управління, щоб праця переселенців була захищена та безпечна.

Серед переселенців немало й підприємців, які потребують професійної допомоги, у вирішенні питань, повязаних із трудовим законодавством, - говорить Олександр Кухаренко.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)