Про внесення змін до Порядку відомчої реєстрації та ведення обліку великотоннажних та інших технологічних транспортних засобів

5 січня 2022 року набрала чинності Постанова Кабінету Міністрів України від 28 грудня 2021 р. № 1394 «Про внесення змін до Порядку відомчої реєстрації та ведення обліку великотоннажних та інших технологічних транспортних засобів».

 Зазначеною постановою внесено зміни до Порядку відомчої реєстрації та ведення обліку великотоннажних та інших технологічних транспортних засобів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 6 січня 2010 р. № 8, який визначає процедуру реєстрації, перереєстрації, зняття з обліку великотоннажних та інших технологічних транспортних засобів, що не підлягають експлуатації на вулично-дорожній мережі загального користування (далі – ТТЗ), ведення їх обліку.

Звертаємо увагу, що внесено зміни до форм заяв, які подаються юридичними та фізичними особами для проведення реєстраційних дій!

Також Порядок доповнено розділом «Технічний огляд», визначено порядок проведення технічного огляду ТТЗ та приведено форми відповідних актів:

акт технічного огляду технологічного транспортного засобу під час проведення реєстрації, перереєстрації, тимчасової реєстрації технологічного транспортного засобу;

акт технічного огляду технологічних транспортних засобів під час проведення періодичного технічного огляду технологічних транспортних засобів.

Надання послуги щодо реєстрації великотоннажних та інших технологічних транспортних засобів, що не підлягають експлуатації на вулично-дорожній мережі загального користування здійснюється через Центр надання адміністративних послуг у форматі «Прозорий офіс» міста Кропивницький за адресою:

25006, м. Кропивницький,  вул. Архітектора Паученка, 41/26..

Форми заяв для юридичних осіб та для фізичних осіб розміщено на сайті Управління в розділі «Адміністративні послуги» за посиланням: http://kr.dsp.gov.ua/index.php/administratyvni-posluhy.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)