Розпочато планову перевірку ПАТ «Кіровоградграніт»

Посадові особи Управління Держпраці у Кіровоградській області розпочали планову перевірку дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки, а також ведення робіт, пов'язаних з геологічним вивченням надр, їх використанням та охороною, використанням і переробкою мінеральної сировини Приватного акціонерного товариства «Кіровоградграніт».

 Комісію з проведення перевірки очолив начальник Управління Держпраці у Кіровоградській області Олександр Кухаренко. До складу комісії також увійшли Юрій Деменський - завідувач сектору гірничого нагляду Управління, Олександр Погорілий - головний державний  інспектор цього сектору, Оксана Колпак - головний державний  інспектор  відділу з питань експертизи умов праці, Ігор Федоров - головний державний  інспектор відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці, Сергій Бабенко - головний державний інспектор відділу нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв’язку та Юрій Касьян - головний державний інспектор відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки.

Під час планового заходу буде перевірено дотримання правил безпеки під час ведення гірничих робіт, електрогосподарство підприємства, об’єкти котлонагляду, технологічний транспорт, об’єкти підвищеної небезпеки та проведення атестації робочих місць.

Довідка. Виробничі об’єкти підприємства:Новопавлівський кар'єр (Кропивницький район, с. Соколівське), Помічнянський кар'єр (Новоукраїнський район, с. Олексіївка), Новгородківський кар'єр (Кропивницький район, смт. Новгородка), Грузький кар'єр (Кропивницький район, с. Грузьке) та Знам’янський кар'єр (Кропивницький район, с. Суботці).

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)