Держпраці оприлюднила проект регуляторного акта

15 вересня 2016 року Державною службою України з питань праці оприлюднено проект регуляторного акта – Правила безпеки під час розробки родовищ рудних та нерудних корисних копалин підземним способом.

 Державною службою України з питань праці відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та на виконання вимог статті 28 Закону України «Про охорону праці» розроблено проект регуляторного акта «Правила безпеки під час розробки родовищ рудних та нерудних корисних копалин підземним способом».

Проект наказу підготовлено з метою правового регулювання та забезпечення поліпшення безпеки під час розробки родовищ рудних та нерудних корисних копалин підземним способом.

Прийняття проекту наказу дасть можливість підвищити рівень захисту працівників підприємств гірничорудної галузі від небезпек, пов’язаних з розробкою родовищ рудних та нерудних корисних копалин підземним способом, а також з будівництвом та експлуатацією підземних гірничих виробок, що передбачені проектом під час розробки родовищ корисних копалин відкритим способом, поліпшити умови праці на підприємствах галузі та зменшити кількість нещасних випадків і професійних захворювань.

Зауваження та пропозиції слід надсилати на адреси:

Державна служба України з питань праці, м. Київ, вул. Десятинна, 14; e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Державний комітет з питань регуляторної політики та підприємництва, 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Проект регуляторного акта та аналіз регуляторного впливу оприлюднено шляхом розміщення на офіційному веб-сайті Державної служби України з питань праці в мережі Інтернет www.dsp.gov.ua.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються  у місячний строк у письмовому або електронному вигляді.

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)