Відбулося друге засідання Координаційної ради з питань реформи державного управління

Під головуванням Віце-прем`єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванни Климуш-Цинцадзе відбулося друге засідання Координаційної ради з питань реформи державного управління.

 Незважаючи на досить незначний проміжок часу, що минув з моменту затвердження Стратегії реформування державного управління на 2016 -2020 роки, вже зроблено конкретні кроки в напрямку її впровадження. Зокрема, у структурі Секретаріату Кабінету Міністрів України утворено окремий департамент, відповідальний за виконання Стратегії. Розпочато роботу над ключовими нормативно-правовими актами, ухвалення яких є необхідним для запуску реформи. 

Під час засідання учасники схвалили склад робочих груп, які забезпечуватимуть реалізацію Стратегії за напрямами стратегічного планування та підзвітності, питань реалізації законодавства про державну службу, адміністративних послуг і процедур.

За результатами засідання ухвалено рішення про необхідність представлення на схвалення Урядом найближчим часом концепції формування реформаторських команд у міністерствах, відповідальних за  впровадження пріоритетних напрямів реформ відповідно до Програми діяльності Уряду.

 

Джерело :Урядовий портал

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=249307571&cat_id=244276429

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)