Дотримання вимог законодавства – надійний захист бухгалтера

Під таким гаслом у Голованівську на Кіровоградщині пройшов семінар –практикум, організований територіальним управлінням Держпраці, громадською організацією «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», обласним представництвом Групи компаній «Баланс» спільно з іншими соціальними партнерами.

.Під час підготовки до семінару начальник Управління Держпраці Сергій Подорожний акцентував увагу на тому, що за результатами аналізу перевірок, проведених на підприємствах, установах та організаціях на території Благовіщенського, Вільшанського, Гайворонського, Голованівського та Добровеличківського районів багато керівників та бухгалтерів не знають деяких норм діючого законодавства з питань праці. Тому Управління звернулось за допомогою до голів відповідних райдержадміністрацій, представника бухгалтерського клубу, щоб учасники заходу отримали необхідні знання.

Кваліфіковані роз’яснення з питань трудового законодавства та відповіді на запитання учасників семінару (взяло участь близько 250 осіб) надала начальник відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно – правових актів Ганна Масловська.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)