Фахівці Управління провели прийом громадян

У Центрі надання адміністративних послуг міста Кропивницького відбувся особистий прийом громадян посадовими особами Управління Держпраці у Кіровоградській області.

 Головний державний інспектор відділу організації державного та ринкового нагляду, надання адміністративних послуг Управління Наталія Дудник надала роз’яснення приватному підприємцю щодо документів, які потрібні для реєстрації навантажувача, виготовленого за межами України, а також відповіла на запитання інженера промислового виробництва, в який термін потрібно зареєструвати технологічно-транспортний засіб після його придбання.

Відвідала особистий прийом і мешканка міста Знам’янка, якій була надана інформація про графік особистого прийому керівництва Управління головним спеціалістом сектору звернення громадян та доступу до публічної інформації Наталією Лампіцькою. Ще одній мешканці міста головний спеціаліст роз’яснила, чи можна отримати відповідь на звернення в електронному вигляді та на яку електронну адресу Управління можна надіслати скаргу.

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)