Підведено підсумки перевірки ТОВ «ТД «Кіровоградграніт»

Під головуванням начальника Управління Держпраці у Кіровоградській області Сергія Подорожного проведено нараду, на якій підведено підсумки планової перевірки з питань дотримання вимог нормативно-правових актів з охорони праці, експертизи умов праці, гігієни праці на ТОВ «ТД «Кіровоградграніт».

 У підведенні підсумків взяли участь перший заступник начальника Управління Роман Зябліков, завідувач сектору гірничого нагляду Юрій Деменський, директор підприємства Віктор Махорін та інші посадовці.

Під час наради були озвучені виявлені порушення. Директор підприємства Віктор Махорін повідомив, що ним постійно контролюється питання безпечного ведення робіт, працівники забезпечені спецодягом, засобами індивідуального та колективного захисту. Також керівником наголошено, що всі порушення, згідно з виданим приписом, будуть усунені у повному обсязі та у встановлені терміни. Більшу частину недоліків було усунуто під час перевірки.

Сергій Подорожний на завершення підсумків відмітив необхідність подальшої співпраці, яка принесе спільну користь у підвищенні безпеки праці.

Довідково.

Підприємство проводить переробку граніту на щебеневу продукцію на Новопавлівському, Кирилівському, Новгородківського родовищах гранітів. Щебеневі заводи підприємства знаходяться у Кіровоградському, Новгородківському та Добровеличківському районах Кіровоградської області.

  Підприємство оснащене сучасним переробним обладнанням та транспортними засобами: дробарне обладнання СМД-111, КСД-1750, КМД-1750, METSO MINERALS BARMAK B750SE, грохоти SANDVIK MSO 1850 T, MSO 2460 T, навантажувачі CATERPILLAR.

Проектна продуктивність на 2016 рік  1200 тис.м3 щебеневої продукції.

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)