Окрему увагу було приділено підготовці майстрів та молодших інженерно-технічних працівників

Службою охорони праці ПрАТ «Гідросила ЛЄДА» спільно з представниками Управління Держпраці у Кіровоградській області проведено навчання з питань охорони праці для працівників підприємства.

Під час заходу розглянуто загальний стан охорони праці на підприємстві, окрему увагу приділено підготовці майстрів та молодших інженерно-технічних працівників.

 Головний державний інспектор відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці Управління Андрій Залевський поінформував про стан охорони праці на підприємствах машинобудівної галузі міста та області, типові недоліки, що були виявлені при перевірках, шляхи їх усунення та недопущення. Працівникам надані роз’яснення і консультативна допомога в питаннях запобігання нещасним випадкам, безпечних методів роботи та дії в аварійних ситуаціях.

 

Довідково.

ПрАТ «Гідросила ЛЄДА» - спеціалізоване підприємство з виготовлення гідравлічних рукавів високого тиску та фітинів, які використовуються в промисловості, сільському господарстві, шляхових та вантажопідіймальних машинах. Найбільшим попитом з продукції підприємства як у вітчизняних, так і у закордонних замовників на сьогодні користуються рукави високого тиску з швидкороз'ємними з'єднаннями стандарту ISO 7241-

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)