Фахівці Управління відповіли на запитання жителів міста

Цього тижня на прийомі у фахівців Управління Держпраці в області, який пройшов у Центрі надання адміністративних послуг міста Кропивницького побували громадяни, яких хвилювали питання стосовно охорони праці на підприємствах.

Кропивничанин звернувся з питанням порядку проведення технічного огляду та експертного обстеження технологічно-транспортного засобу, на яке отримав обґрунтовану відповідь від головного державного інспектора відділу нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв’язку Сергія Бабенка.

Інженера з охорони праці одного із виробничих обєктів цікавило, скільки коштів повинно виділятися на засоби індивідуального засобу на підприємстві, яке займається виробництвом харчових продуктів. На це питання, згідно зі статтею 19 Закону України «Про охорону праці» відповідь надала начальник відділу нагляду в агропромисловому комплексі та соціально – культурній сфері Ірина Чирва-Репетир.

Фахівець також надала роз’яснення одному з керівників приватного підприємства стосовно порядку проведення перевірок інспекторами Управління Держпраці у Кіровоградській області: чи мають вони право прийти на підприємство в будь-який час.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)