Вимога про усунення порушень

На вимогу Управління Держпраці КП «Координаційний центр по обслуговуванню населення» при Долинській міській раді усуває порушення.

 У приписі, наданому директору КП «Координаційний центр по обслуговуванню населення» при Долинській міській раді, за результатами комплексної перевірки зафіксовано 54 порушення з питань охорони праці та промислової безпеки. Роботодавець не повною мірою забезпечує проведення перевірки технічного стану споруд систем водопостачання та водовідведення, періодичної перевірки газоаналізатора ЗОНД-1 у відповідності до вимог заводу-виробника. Відсутні накази керівників підприємства на призначення відповідальних осіб за проведення робіт підвищеної небезпеки та інструкції з охорони праці на робочому місці. Не призначена особа, відповідальна за електрогосподарство. Не ведуться особові картки працівників, обліку спецодягу, спецвзуття та інших засобів індивідуального захисту. Керівник підприємства та відповідальні особи притягнуті до адміністративної відповідальності.

На підставі статті 39 Закону України  «Про охорону праці» Управління Держпраці у Кіровоградській області вимагає усунути порушення у визначені терміни та письмово проінформувати по закінченню терміну їх усунення.  

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)