Про охорону праці - на семінарі в НВФ «КІТ-Консалтінг» ТОВ

На науково-виробничій фірмі «КІТ–Консалтінг» ТОВ відбувся семінар-нарада з питань охорони праці на підприємствах машинобудівної галузі за участю головного державного інспектора відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці Управління Держпраці в області Андрія Залевського.

 Учасники заходу розглянули актуальні для підприємства питання охорони праці, забезпечення працівників спецодягом та спецвзуттям, типові порушення вимог нормативно – правових актів, що були виявлені на машинобудівних підприємствах області.

Головний інженер Олег Торчілов та інженер з охорони праці Василь Миронюк поінформували присутніх про хід усунення порушень, що були виявлені під час попередньої перевірки підприємства, та запевнили, що всі виявлені порушення будуть усунені у встановлений термін та в повному обсязі. Державний інспектор, в свою чергу, надав працівникам підприємства консультативну допомогу в вирішенні нагальних питань охорони праці, надав рекомендації щодо якісного усунення порушень та недопущення таких випадків в майбутньому.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)