Результати планової перевірки обговорено на розширеній нараді в Управлінні Держпраці у Кіровоградській області

Управлінням Держпраці у Кіровоградській області завершено перевірку дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці, промислової безпеки та додержання вимог законодавства про працю на ТОВ «Торговий дім «Укрнасоссервіс», яке розташоване в м. Олександрії.

 Членами комісій виявлено 72 порушення, зокрема: відкриті рухомі частини  приводів верстатів (п. 144 НПАОП  29.2-1.01.58);  слюсарний інструмент не відповідає вимогам (Р ІІІ 1.31.32.33 п.п. 1.31, 32, 33                     НПАОП 0.00-1.71-13);  не розроблена інструкція, яка визначає порядок огляду і методи усунення виявлених пошкоджень вантажозахоплювальних пристроїв (п. 7.3.27 НПАОП 0.00-1.01-07), трансформатор 630кВ  вичерпав свій ресурс експлуатації (більше 25 років) (п. 8.6 НПАОП 40.1-1.21-98), просрочені терміни видачі спецодягу працівникам та багато інших.

На підсумковій нараді за результатами планової перевірки  заступник начальника Управління Оксана Харченко та начальник відділу в машинобудуванні та енергетиці Лариса Салтан  надали рекомендації керівнику підприємства щодо усунення виявлених  недоліків.

До адміністративної відповідальності  за порушення вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки  притягнуто головного інженера та майстра електромеханічної служби.

Директор ТОВ «Торговий дім «Укрнасоссервіс» Олександр Рябушкін проінформував про строки виконання припису Управління, озвучив заходи щодо недопущення порушень та покращення стану охорони праці на підприємстві.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)