Навчання з керівниками структурних підрозділів щодо запобігання проявам корупції

  18 липня 2016року в Управлінні Держпраці у Кіровоградській області відбулося позачергове навчання з керівниками структурних підрозділів, на якому розглянуті питання: про виявлення та подолання соціальних передумов і наслідків корупції, викриття корупційних діянь, обов’язкової відповідальності винних у їх вчинені.

    Головний спеціаліст з питань протидії корупції Ангеліна Мусієнко акцентувала увагу присутніх  на актуальність даної теми, яка викликана тим, що проблема корупції виступає перепоною економічному розвитку української держави та чинником політичної нестабільності українського суспільства.

   Звернула увагу на  важливість проведення роз’яснювальної роботи щодо запобігання та протидії корупції, адже ця тема стосується усіх сфер суспільного життя, а також на  підвищення рівня правових знань державних службовців щодо:

  • поняття корупції та корупційних діянь;
  • видів відповідальності державних службовців за корупційні правопорушення;
  • усунення наслідків корупційних правопорушень;
  • на продовженні практики проведення індивідуальних інструктажів з головними державними інспекторами Управління з питань антикорупційного законодавства. 

Підводячи підсумки навчання А.Мусієнко наголосила на необхідності суворого дотримання вимог Закону України “Про запобігання  корупції”

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)