Первинна перевірка знань з питань охорони праці на ПАТ «Червона Зірка»

   Службою охорони праці ПАТ «Червона Зірка» після навчання на базі учбового центру було проведено первинну перевірку знань з питань охорони праці для новоприйнятих працівників за участі представників Управління Держпраці в Кіровоградській області.

    Перед складанням іспитів перед присутніми з лекцією виступив головний державний інспектор відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці Андрій Залевський. Учасниками заходу були розглянуті питання, з якими найчастіше зустрічаються під час технологічних процесів новоприйняті працівники – інструктажі, навчання, своєчасна атестація та переатестація, користування засобами індивідуального та колективного захисту, типові помилки та шляхи їх недопущення. Окремо були розглянуті дії працівників в конфліктних та стресових ситуаціях, відповідальність за невиконання вимог нормативно-правових актів з охорони праці.

         Під час перевірки всі новоприйняті працівники виявили відповідний рівень знань з питань охорони праці і допущені до стажування на своїх робочих місцях.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)