Фахівці Управління Держпраці у області взяли участь в проведенні «Дня охорони праці»

   Начальник відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці Управління Держпраці у Кіровоградській області Лариса Салтан взяла участь в проведенні заходу «Дня охорони праці» в Вільшанському РЕМ ПАТ «Кіровоградобленерго».

   На заході були присутні електромонтери та електромонтери - водії підприємства. Мета  заходу  спрямована на перевірку стану охорони праці та електробезпеки працівників. Фахівець Управління Держпраці в області разом з представниками відділу охорони праці ПАТ «Кіровоградобленерго» та начальником і головним інженером Вільшанського району електричних мереж було перевірено стан засобів індивідуального та колективного захисту, комплектування бригад справним інструментом та механізмами, наявність необхідної документації.

   Після закінчення заходу було складено відповідні акти, в яких було вказано на недоліки в охороні праці та встановлено час на їх усунення. Також Л. Салтан  провела навчання з робітниками  оперативно-виїздних бригад, з питань охорони праці, електробезпеки та технології робіт в електроустановках до та вище 1000В.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)