Проведено семінар-нараду з питань вимог законодавства та актів з охорони праці

  З метою здійснення превентивних заходів з питань охорони праці та промислової безпеки направлених на попередження нещасних випадків на запрошення  ВАТ «Кіровоградгаз» головні державні інспектори відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки Ігор Дьяченко і Наталя Новікова взяли участь у проведенні семінару – наради.

  

Головною метою заходу стало роз’яснення вимог нових «Правил безпеки газопостачання «НПАОП 000-1.76-15 затверджених наказом Мінрегіонвугілля України № 285 від 15.05.2015. Було зазначено, що зміни у Правилах сталися через збільшення кількості нещасних випадків, пов’язаних з використанням газу у побуті протягом останніх кількох років, а також внаслідок адаптації українського законодавства до європейських вимог та стандартів.

   Головний державний інспектор відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки Ігор Дьяченко детально зупинився на нововведеннях, що відбулися у нормативному документі щодо вимог безпеки при проведенні передпускових та пускових робіт газопостачання, вимог безпечної експлуатації систем газопостачання природного та зрідженого газу, вимог безпеки під час виконання газонебезпечних робіт, вимог організації роботи аварійно – диспетчерських служб.

 Учасникам заходу було запропоновано звертались до фахівців Управління Держпраці у Кіровоградській області з приводу будь-яких питань, які належать до компетенції Управління.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)