Фахівцем Управління Держпраці у Кіровоградській області прийнято участь у робочій групі з питань легалізації трудових відносин

   Заступником   начальника   відділу  Управління   Держпраці   у Кіровоградській   області   Тетяною Пасічник    прийнято  участь у робочій групі з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення Кіровоградської районної державної адміністрації. 

 

  Робочою групою проведено обстеження суб’єктів господарювання, які здійснюють підприємницьку діяльність на території сіл Володимирівка та Могутнє Кіровоградського району. Як наслідок,  встановлено факт використання найманої праці без оформлення трудових відносин.

Серед роботодавців проведено роз’яснювальну роботу щодо порядку оформлення трудових відносин, обліку робочого часу, мінімального розміру заробітної плати. Проінформовано про відповідальність роботодавця, передбачену ст.265 КЗпПУ, яка полягає у накладенні фінансових  санкцій  в розмірі  30  мінімальних  заробітних  плат за кожну  особу,  яка  працює  без оформлення трудового договору.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)