Фахівці Управління Держпраці у області провели семінар на підконтрольному об’єкті

    Спеціалісти відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці Андрій Залевський і Ігор Федоров, а також інспектор відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки Наталя Новікова Управління Держпраці у Кіровоградській області, з метою поліпшення стану охорони праці та попередження нещасних випадків на виробництві провели черговий семінар з працівниками ТОВ «Друкмаш – центр».

      Враховуючи специфіку роботи підприємства були розглянуті питання: організації безпечного виконання робіт з електроінструментами; безпечної експлуатації газового обладнання та наслідки впливу стресу на травматизм працівника під час виробничого процесу.

    Під час семінару всі працівники змогли отримати роз’яснення щодо застосування вимог нормативно – правових актів з охорони праці в частині безпечної організації робіт та іх безпечного проведення .

Довідка: Виробнича компанія «Друкмаш-центр»  заснована у 1997 році. Підприємство спеціалізується на виробництві засобів пересування для людей з частковою втратою функцій опорно-рухового апарата, протезів молочної залози та протезно-ортопедичних виробів.

  Сьогодні підприємство виготовляє 90 моделей крісел колісних. З кожним роком номенклатура виробництва технічних засобів реабілітації та протезів збільшується та удосконалюється.

    Протягом 2015р. та першого піврічча 2016р. випадки виробничого травматизму та  нещасні випадки на підприємстві – відсутні.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)