Підтримка експортного потенціалу промисловості області та створення мотиваційно-заохочувального інвестиційного клімату – одне з основних завдань на 2016 рік

30 червня відбулося засідання обласної тристоронньої соціально-економічної ради за співголовування заступника голови облдержадміністрації Андрія Коломійцева, голови Федерації профспілок області Максима Баланенка та голови обласного об’єднання організацій роботодавців Павла Штутмана. У засіданні взяла участь начальник відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно – правових актів Управління Держпраці в області Ганна Масловська.

 Серед розглянутих питань - виконання тристоронньої Угоди між облдержадміністрацією, об'єднанням роботодавців та Федерацією профспілок -  комплексу заходів, спрямованих на забезпечення соціально-економічного розвитку області.

За словами заступника директора департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації Світлани Соломахи, важливим напрямом виконання Угоди є реалізація в області програм та проектів, які фінансуються за рахунок коштів міжнародних фінансових організацій та міжнародної технічної допомоги. Протягом 2015 року у регіональний розвиток залучено більше 170 мільйонів гривень коштів міжнародних фінансових організацій та 3 мільйони гривень міжнародної технічної допомоги, у тому числі з обласного бюджету 1,1 мільйона гривень. На даний час у рамках укладених угод в області успішно впроваджуються низка проектів міжнародної технічної допомоги, а також міжнародних фінансових організацій. У 2016 році - сума отриманих таких коштів складе понад 100 мільйонів гривень.

 

(За матеріалами офіційного веб – сайту Кіровоградської облдержадміністрації)

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)