Міністр соціальної політики Андрій Рева зустрівся з представниками СПО сторони роботодавців на національному рівні

Міністр соціальної політики Андрій Рева провів зустріч з представниками СПО сторони роботодавців на національному рівні. Учасники зустрічі обговорили питання, які сьогодні найбільше хвилюють не лише тих, хто бере участь у формуванні державної політики у сфері праці, зайнятості та соціального захисту, а й тих, хто створює робочі місця.

 Зокрема, основними на порядку денному постали питання, пов’язані з мобілізацією працівників та пільговим пенсійним забезпеченням за списками №1 та №2, політикою зайнятості, ринку праці та професійного зростання впродовж життя, порядку здійснення наглядової діяльності, видачі документів дозвільного характеру, організації роботи Державної служби України з питань праці тощо.

Також поза увагою учасників зустрічі не залишилися питання стосовно проектів Генеральної угоди та Трудового кодексу, змін до законодавства про оплату праці, розвитку соціального діалогу.

За підсумками зустрічі представники об’єднань організацій роботодавців та Міністерства окреслили подальші шляхи співпраці щодо вирішення актуальних питань у сфері соціально-трудових відносин, досягли низки домовленостей, які будуть реалізовуватимуться в установленому порядку.

 (За матеріалами офіційного сайту Мінсоцполітики)

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)