У ПАТ «Гайворонський спеціалізований кар’єр» обговорено стан виконання плану розвитку гірничих робіт

Завідувач сектору гірничого нагляду Управління Держпраці у Кіровоградській області Юрій Деменський провів нараду на ПАТ «Гайворонський спеціалізований кар’єр» за участю головного інженера підприємства Василя Бєльського, інженера з охорони праці Романа Кулініча та інших посадовців підприємства. Розглянуто стан виконання плану розвитку гірничих робіт протягом 5-ти місяців поточного року.  

Обговорено питання, які виникають під час виконання робіт з підвищеною небезпекою при розробці родовищ корисних копалин та переробці мінеральної сировини. Зокрема, розглянуто дотримання вимог охорони праці працівниками під час експлуатації конвеєрів відповідно до вимог «Правил охорони праці під час дроблення і сортування, збагачення корисних копалин і огрудкування руд та концентратів» (НПАОП 0.00- 1.61-12).

Розглянуто також питання дотримання вимог охорони праці під час виконання зварювальних та вогневих робіт згідно з «Правилами охорони праці під час роботи з інструментом та пристроями» (НПАОП 0.00- 1.71-13).

Юрій Деменський надав інформацію про стан травматизму у галузі. Під час наради проаналізовано причини нещасних випадків минулих років, які сталися під час виконання робіт, та виконання заходів, визначених комісіями, для недопущення аналогічних випадків у подальшій роботі.

 

 

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)