На час підведення підсумків перевірки всі порушення було усунуто

Під головуванням начальника Управління Держпраці у Кіровоградській області Сергія Подорожного 21 червня 2016 року проведено нараду, на якій було підведено підсумки планової перевірки з питань дотримання вимог нормативно-правових актів з охорони праці, експертизи умов праці, гігієни праці на Обознівському піщаному кар’єрі ПП «Крона-В».

 У підведенні підсумків взяли участь перший заступник начальника Управління Роман Зябліков, завідувач сектору гірничого нагляду Управління Юрій Деменський, директор підприємства Дмитро Петрига та інші посадовці.

Дмитро Петрига повідомив, що ним постійно контролюється питання безпечного ведення робіт, працівники забезпечені спецодягом, засобами індивідуального та колективного захисту. Також керівником наголошено, що всі порушення, згідно із виданим приписом, усунено у повному обсязі. Більшу частину недоліків було ліквідовано під час перевірки.

Роман Зябліков акцентував увагу керівника підприємства на недопущенні подібних порушень у подальшому.

Сергій Подорожний на завершення підсумків перевірки відзначив необхідність подальшої співпраці, яка принесе користь підприємству у підвищенні безпеки праці.

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)