Робочі групи перевірили заклади соціальної сфери

Відповідно до листа Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 06 червня 2016 року №7/17-6643, доручення голови Кіровоградської обласної державної адміністрації від 10 червня 2016 року №01-26/115/ в районах та містах були  утворені робочі групи з перевірки закладів соціальної сфери за участю представників територіальних підрозділів ДСНС України в області, головного управління Національної поліції області та Управління Держпраці у Кіровоградській області.

 Перевірці підлягали громадські об’єкти недержавної форми власності, що використовуються не за цільовим призначенням. Всього таких об’єктів по області 12, з яких у 2 використовується наймана праця, на інших - діяльність здійснюється на громадських (волонтерських) засадах.

Під час проведення зазначених перевірок встановлено, що стан  перевірених об'єктів визнано задовільним.

В системі соціального захисту населення області забезпечено функціонування 12 інтернатних закладів на 1 900 ліжко-місць, які підпорядковані департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації та 13 стаціонарних відділень для постійного проживання одиноких громадян похилого віку при територіальних центрах, на 304 ліжко-місць, які підпорядковані районним державним адміністраціям

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)