Про дотримання вимог безпеки під час жнив – працівникам ТОВ«Деметра-Л»

Управлінням Держпраці у Кіровоградській області організовано проведення семінар-наради на тему: «Основні вимоги безпеки щодо підготовки сільськогосподарської техніки до проведення зернозбиральних робіт в агропромисловому комплексі» з керівниками структурних підрозділів, спеціалістами з охорони праці та працівниками ТОВ«Деметра-Л» (с.Аджамка Кіровоградського району).

 Під час заходу головний державний інспектор відділу нагляду в агропромисловому комплексі та соціально – культурній сфері Управління Держпраці у Кіровоградській області Геннадій Сасов роз’яснив працівникам підприємства вимоги нормативно-правових актів з охорони праці, впровадження заходів щодо зменшення ризику виникнення аварійних ситуацій під час експлуатації об’єктів та виконання робіт підвищеної небезпеки.

Заступник начальника відділу Іван Приймак проаналізував стан охорони праці в агропромисловому комплексі, дотримання вимог безпеки під час жнив у 2016 році. Було звернуто увагу працівників на дотриманні виробничої безпеки та охорони праці, технічного стану зернозбиральної техніки та інших механізмів, а також не допускати експлуатації несправної техніки, агрегатів з відкритими ланцюговими, пасовими, карданними передачами. Нагадав, що всі види регулювальних, ремонтних, налагоджувальних робіт та технічного обслуговування сільськогосподарської техніки проводити тільки після повної зупинки всіх агрегатів.

 

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)