Підведено підсумки планової перевірки СКП «Компаніївське»

Під головуванням першого заступника начальника Управління Держпраці в області  Романа Зяблікова підведено підсумки планової перевірки сільського комунального підприємства «Компаніївське» з дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів  з питань охорони праці. У підведенні підсумків взяли участь посадові особи Управління та представники комунального підприємства.

 Головними державними інспекторами Управління Альоною Кочетовою (відділ нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки) та Володимиром Рябченком (відділ нагляду в машинобудуванні та енергетиці) з метою попередження виробничого травматизму та поліпшення стану охорони праці на підприємстві, було розглянуто основні завдання перед службою охорони праці та звернуто увагу на додержання вимог безпеки працівниками, безпечне виконання робіт, забезпечення працівників засобами індивідуального захисту.

Наголошено на своєчасності проведення навчання та інструктажів з питань охорони праці, наявності та якості інструкцій з охорони праці за професіями та видами робіт, підготовці кадрів, проходженні стажування прийнятих на роботу працівників, відповідності освіти керівного складу, професійному доборі .

За результатами перевірки було складено акт і видано припис на усунення недоліків, із яких майже 50 відсотків ліквідовано до закінчення перевірки. Управління Держпраці готове допомогти підприємству у вирішенні проблемних питань.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)