Громадська Рада при Управлінні Держпраці розпочала свою роботу

Відбулося перше засідання Громадської ради при Управлінні Держпраці у Кіровоградській області, на якому було обрано голову, заступника, секретаря та робочу групу для розробки проекту Положення та регламенту ради. Головою громадської ради одноголосно обрали голову правління громадської організації «Спілка підприємців Кіровоградської області» Тамару Самиляк.

 Присутні підтримали пропозиціюголовуючого на засіданні очільника Федерації профспілок в області Максим Баланенка щодо обрання заступником Голови Громадської ради генерального директора Кіровоградського обласного об’єднання організацій роботодавців Олександра Саінсуса. Секретарем ради було обрано головного державного інспектора Управління Олену Набоку.

Члени Громадської ради також обрали робочу групу з розробки проекту Положення та регламенту ради у складі Тамари Самиляк (голова), Олени Набоки (секретар), Максима Баланенка, голови Спілки учасників бойових дій і ветеранів військової служби по Кіровоградській області Анатолія Купріянова та голови обласної організації «Українська спілка ветеранів Афганістану» (воїнів-інтернаціоналістів) Віктора Остащука.

Учасники заходу обговорили та ухвалили періодичність проведення засідань Громадської ради та робочої групи. Засідання Громадської ради має проводитися не рідше ніж один раз на квартал. Повідомлення про скликання засідань громадської ради, у тому числі  позачергових, доводяться до відома кожного її члена не пізніше двох робочих днів до їх початку, а також оприлюднюються на офіційному  веб-сайті  органу.

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)