Розглянуто забезпечення та експлуатації вантажопідіймальних кранів і машин

На ТОВ «Завод автоштамп» (Олександрія) відбулася нарада з питань організації утримання у справному стані і безпечної експлуатації вантажопідіймальних кранів та машин за участю головного державного інспектора відділу нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв’язку Управління Держпраці у Кіровоградській області Анатолія Шумейка та заступника начальника – головного страхового експерта з охорони праці відділення Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві в Олександрійському районі Сергія Якименка.

 Розглянуто питання  забезпечення  утримання  у справному стані та  безпечної експлуатації вантажопідіймальних кранів і машин, знімних вантажозахоплювальних пристроїв, кранових колій, охорони праці під час виконання вантажно-розвантажувальних робіт, виконання робіт на висоті.      Роз`яснено порядок розробки та затвердження  проектів виконання робіт  вантажопідіймальними кранами та технологічних карт складування вантажів, навантаження і розвантаження рухомого складу. Проаналізовані причини, які призвели до нещасних випадків під час виконання робіт вантажопідіймальними кранами та при переміщенні вантажів.

 

Довідково.

 

ТОВ «Завод автоштамп» спеціалізується на виготовленні машин і устаткування для сільського господарства: жатки, бункери-накопичувачі, млинарське устаткування тощо.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)