Про безпеку під час зернозбиральних робіт – колективу СТОВ «Побєда»

З метою профілактики травматизму, аналізу стану охорони праці на підприємстві та вдосконалення здійснення державного нагляду за  додержанням вимог законодавства та нормативно - правових актів з охорони праці та промислової безпеки, головним державним інспектором Управління Держпраці в області Павлом Третяком було проведено нараду з працівниками СТОВ «Побєда» ( Маловисківський район).

 На нараді проаналізовано причини нещасних випадків минулих років, які сталися під час виконання зернозбиральних робіт в Україні та області, наголошено на вжитті дієвих заходів стосовно роботодавців, які допустили випадки травматизму.

Павло Третяк акцентував увагу на виконанні робіт з пересувними електроустановками та електрифікованим електроінструментом, а також при експлуатації та обслуговуванні сільськогосподарської  зерноочисної техніки.

Фахівець роз’яснив присутнім основні вимоги правил при виконанні ремонтних робіт сільськогосподарської техніки в польових умовах, звернув увагу на організацію місць відпочинку і прийому їжі, забезпечення руху  сільськогосподарської техніки згідно з розробленими маршрутними картами  польових доріг. Доведено до відома учасників заходу положення про порядок забезпечення працівників спеціальним одягом, спеціальним  взуттям, іншими засобами індивідуального захисту.  

                                                                                                                         

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)