Всі заходи з охорони праці направлені на профілактику нещасних випадків

На НВФ «Кіт - Консалтінг» ТОВ головний державний інспектор відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці Управління Держпраці в області Володимир Рябченко провів семінар на тему «Безпечне  виконання робіт в електроустановках підприємства до та вище 1000 В»  

 У роботі семінару взяли участь: директор товариства Юрій Задніпряний, головний інженер Олег Торчилов, головний механік Олександр Заблоцький, головний енергетик Павло Саприкін та працівники підприємства.

Володимир Рябченко ознайомив присутніх з гарантіями прав на охорону праці, організацією охорони праці на підприємстві, змінами до нормативно - правових актів з охорони праці та іншими законодавчими актами, що регламентують питання праці. Головний державний інспектор обговорив з присутніми виконання вимог правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів, питання дотримання вимог безпеки при проведенні ремонтних робіт з застосуванням працівниками електроінструмента, переносних світильників, питання вживання заходів з попередження нещасних випадків під час виконання ремонтних робіт в діючих електроустановка до та вище 1000 В. Володимир Рябченко акцентував  увагу  на своєчасному проведенні працівникам підприємства всіх видів інструктажів, навчанні та перевірці знань у спеціальних закладах, які мають дозвіл на проведення навчання. Нагадав присутнім про те, що всі заходи з охорони праці, які виконуються на підприємстві повинні бути направлені на профілактику нещасних випадків на виробництві.

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)