Про персональну відповідальність за безпечне виконання робіт – у ТОВ «Комінтерн-агро»

Головний державний інспектор Управління Держпраці у Кіровоградській області Олександр Погорілий провів семінар-нараду з працівниками ТОВ «Комінтерн-агро» (Олександрійський район) на тему: «Виконання заходів щодо попередження виробничого травматизму при експлуатації сільськогосподарської техніки та при виконанні польових робіт».

 У нараді взяли участь директор сільгосппідприємства Олександр Ткач, керівники структурних підрозділів та механізатори підприємства.

Під час відвідування робочих місць було акцентовано увагу керівників структурних підрозділів на неякісне проведення інструктажів з питань охорони праці  при видачі нарядів на виконання робіт. Особливу увагу було звернено на дотримання Правил безпеки при виконанні робіт по підживленню посівів зернових культур  та персональну відповідальність  за безпечне виконання робіт інженерно-технічних працівників і виконавців робіт в межах своєї  компетенції.

Також керівництву та працівникам підприємства надано інформацію про стан виробничого травматизму на підприємствах АПК в І кварталі поточного  року.

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)