Підведено підсумки перевірки НВФ «КІТ- Консталтинг» ТОВ

   1 червня 2016 року під головуванням начальника Управління Держпраці у Кіровоградській області Сергія Подорожного підведено підсумки планової перевірки науково-виробничої фірми «КІТ-Консалтинг» ТОВ з дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів  з питань охорони праці, промислової безпеки, гігієни праці, експертизи умов праці та додержання законодавства про працю.

 У підведенні підсумків взяли участь перший заступник начальника Управління Роман Зябліков, директор НВФ «КІТ-Консталтинг» ТОВ Юрій Задніпряний, посадові особи Управління та представники підприємства.

Роман Зябліков доповів про порушення вимог чинного законодавства, що були виявлені в під час перевірки, акцентував увагу керівництва підприємства на необхідності створення служби охорони праці, розроблення заходів, спрямованих на усунення недоліків.

Директор НВФ «КІТ-Консталтинг» ТОВ в свою чергу наголосив, що всі порушення, вказані в акті перевірки, будуть усунуті згідно з розробленими заходами та у встановлені терміни.

Сергій Подорожний на завершення підсумків перевірки звернув увагу на необхідність подальшої співпраці, яка стане запорукою створення ефективної системи охорони праці на підприємстві.

.

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)