Відбувся семінар щодо безпечного виконання робіт в електроустановках

Управлінням Держпраці у Кіровоградській області з метою попередження виробничого травматизму на ТРЛК-6 РСП «Київцентраеро» Украероруху організовано та проведено семінар на тему: «Безпечне виконання робіт в діючих електроустановках підприємства напругою до та більше 1000 В.»

 Головний державний інспектор відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці Управління Володимир Рябченко обговорив питання дотримання вимог безпеки та необхідність вживання заходів з попередження нещасних випадків під час виконання ремонтних робіт. Володимир Рябченко пояснив присутнім відповідальність за дотримання охорони праці та промислової безпеки при проведенні робіт в електроустановках підприємства до та понад 1000 В, нагадав про своєчасне проведення всіх видів інструктажів, навчання та атестації з охорони праці працівників, складання та оформлення наряду – допуску.       

Обговорено проблемні питання, які виникають під час виконання ремонтних робіт в діючих електроустановках до та понад 1000 В.

 Головний державний інспектор наголосив на забезпеченності   працівників підприємства засобами  індивідуального  захисту,  використанні працівниками, випробуваня та належне зберігання.

 

 

 

 

 

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)