Проведено черговий розгляд матеріалів перевірок з питань дотримання законодавства про працю в частині накладення штрафів

Начальником Управління Держпраці в області Сергієм Подорожним за участю першого заступника начальника Управління Романа Зяблікова, заступника начальника Управління Оксани Харченко проведено розгляд матеріалів перевірок з питань дотримання законодавства про працю в частині накладення штрафів згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 17.07.2013 №509.

 На розгляд справ були запрошені представники 11 підприємств і установ.

За результатами розгляду матеріалів перевірок було винесено 7 постанов про накладення штрафних санкцій загальною сумою 13050 грн., в тому числі 1 постанову згідно з абзацом 3 частини 2 ст.265 КЗпПУ за порушення строків виплати заробітної плати з утворенням заборгованості (4350 грн.).

Наступне засідання комісії по накладенню штрафних санкцій відбудеться 01 червня. Запрошені представники 7 роботодавців, за результатами перевірок яких встановлені порушення, що підпадають під дію постанови Кабінету Міністрів України від 17.07.2013 №509.

  

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)