Фахівець Управління взяв участь у навчанні з питань технічної експлуатації електроустановок споживачів

На базі Світловодського політехнічного коледжу Кіровоградського Національного технічного університету для представників підприємств, установ та організацій триває навчання з питань технічної експлуатації електроустановок споживачів. Проводиться воно за тематичним планом і програмою періодичного навчання з експлуатації електроустановок споживачів, погодженою Управлінням Держпраці у Кіровоградській області, Інспекцією Держенергонагляду в Кіровоградській області та Світловодським МРВ Управління ДСНС України в області.

 Для проведення навчання залучено фахівців органів, що погодили тематичний план і програму періодичного навчання. Головний державний інспектор відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці Управління  Держпраці у Кіровоградській області Володимир Євтушенко прочитав лекції на тему «Безпечна експлуатація. Виробнича санітарія «Правил технічної експлуатації електроустановок споживачів».

Слухачів цікавили питання по виконанню вимог чинних нормативних документів з охорони праці при виконанні організаційних та технічних заходів, якими досягається безпека робіт в електроустановках, про правильний допуск працівників до робіт з підвищеною небезпекою, стан виробничого травматизму у регіоні та основні причини, які привели до нещасних випадків.

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)