Превентивний захід у СТ«ДСК»

Головний державний інспектор відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці Управління Держпраці в області Ігор Федоров спільно з головним енергетиком СТ «ДСК» Віталієм Сміяном провів огляд безпечного стану електрообладнання, засобів захисту, виробничих та побутових приміщень садового товариства.

 Встановлено, що на балансі товариства є трансформаторна підстанція, оснащена трансформатором ТМ-250. Електрообладнанню своєчасно проведено профілактичні ремонти та технічне обслуговування, на сьогодні працівники підприємства повністю забезпечені засобами індивідуального та колективного захисту. Підприємство заключило договір на оперативне та технічне обслуговування електроустановок вище 1000В зі спеціалізованою організацією, яка має дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки, працівники пройшли професійний добір, психофізіологічну експертизу навчання та атестацію і їм присвоєні відповідні групи з питань електробезпеки.

За результатами огляду було проведено семінар-нараду, на якій детально розглянуто питання безпечного використання засобів індивідуального захисту при роботах в електроустановках до та вище 1000В. 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)