Наголошено на дотриманні законодавства при проведенні ремонтних робіт в електроустановках

Головним державним інспектором відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці Управління Держпраці в області Володимиром Рябченком проведено семінар з електротехнічними працівниками ПП « Астарта Груп» (м. Кіровоград) щодо попередження виробничого травматизму та дотримання вимог безпеки під час виконання ремонтних робіт в електроустановках до та вище 1000 В.

 У семінарі взяли участь заступник директора підприємства Анатолій Козловський, інженер з охорони праці Юрій Лєвін, головний енергетик Дмитро Шишко та електротехнічні працівники підприємства.

Володимир Рябченко проінформував присутніх про нещасні випадки на виробництві у поточному році, проаналізував їх причини. Були також розглянуті питання забезпечення працівників підприємства засобами індивідуального і колективного захисту, своєчасного проходження  працівниками медичних оглядів.

Особливу увагу присутніх головний державний інспектор звернув на неухильне дотримання вимог нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки при проведенні ремонтних робіт в електроустановках підприємства до та вище 1000 В. та на обов`язки осіб, що відповідають за їх проведення.

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)