Здійснено огляд електрообладнання садового товариства

Головним державним інспектором відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці Управління Держпраці в області Ігорем Федоровим проведено зустріч з працівниками СТ «Будівельник» на тему: «Безпечне використання засобів індивідуального захисту при роботах в електроустановках до та вище 1000В».

 Спільно з головою садового товариства Броніславом Юхимчуком та головним енергетиком Миколою Сухим було проведено огляд безпечного стану  електрообладнання, засобів захисту, виробничих та побутових приміщень.

Встановлено, що на балансі садового товариства є трансформаторні підстанції, оснащені трансформаторами ТМ-250 та ТМ- 400. Електрообладнанню своєчасно проведено профілактичні ремонти та технічне обслуговування. На сьогодні працівники підприємства повністю забезпечені засобами індивідуального та колективного захисту.

Підприємство має дозвіл на оперативне та технічне обслуговування, а також на експлуатацію електроустановок вище 1000В , працівники пройшли професійний добір, психофізіологічну експертизу навчання та атестацію, їм присвоєні відповідні групи з питань електробезпеки.

За результатами огляду було проведено семінар-нараду, на якій детально розглянуто питання безпечного використання засобів індивідуального захисту при роботах в електроустановках до та вище 1000В.

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)