Організація охорони праці ТОВ « Електро Актив - монтаж»

Головний державний інспектор відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці Управління Держпраці в області Володимир Рябченко провів лецію щодо попередження виробничого травматизму та дотримання вимог безпеки під час виконання ремонтних робіт в електроустановках до та вище 1000 В у ТОВ « Електро Актив - монтаж» (м. Кіровоград).

 Володимир Рябченко ознайомив присутніх із гарантіями прав на охорону праці, організацією охорони праці на підприємстві, із документами, що належать до нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки, відповідальністю за порушення законодавства про охорону праці.

Головний державний інспектор порушив питання забезпечення працівників підприємства засобами індивідуального і колективного захисту у відповідності до галузевих норм, своєчасного проходження працівниками медичних оглядів, дотримання вимог  нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки при проведенні робіт в електроустановках  підприємства до та вище 1000 В.

Особливу увагу Володимир Рябченко акцентував на головних вимогах при виконанні електромонтажних робіт, допуску працівників до виконання робіт в діючих електроустановках вище 1000 В. підприємства, проведенні навчання та перевірки знань працівників та спеціалістів, інструктажів з охорони праці.

 

 

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)